Thursday, December 27, 2012

Ole-Ole Dari....???




Bismillahirramanirrahim


Hai semua…korang semua shat kew?... bersyukur hari nie kite masih lagi bersama n terus menaip, hai chack J hehe…terperanjat kew? {drama sekejp} Okla korang-korang sekarang kan musim hujan…so yang mana dok kat pantai timur tu harus  laa berjaga-jaga…banjir lagi, dan lagi dan lagi…huwahuwa…

Kite tukar tajuk pulak, kite nak bagitahu n nak tunjuk kat korang-korang semua kite kan bulan nie dapat banyak ole-ole dari member dan rakan-rakan ofis kite…best sangat diowg ingat kat kite….sayang sis2 smua.. sentiase ingat kat kite yang comelnie…hehehe.

Kat ofis nie kite yang pling muda dalam dept. kite… so kite laa pling manja ngan diowang…bertuah kite dapat kenal ngan diowg…lepas nie diowg dah kena pindah…huwahuwa, bile laa dapat gile-gile macam tiap2 kite selalu buatkan, sedew sbnarnye bile dapat tahu….tapi nak wat macam mane…kite kena terima laa hakikatnya jugak…ade kew kawan-kawan baru yang boleh join kite nanti…selalunye bile dah dapat kawan sehati sejiwa, sekepala, aktiviti berjimbasss kemana-mana sesame….selalu berpisah, kenapa ? dan kenapa?


Okla takmo sedew-sedew dah, hati nie dah boleh terima skit2, walaupon diowg masih ade lagi….hehehe….tq akak2ku yang selalu melayan kerenah adikmu ini….

Ok berbalik pada tajuk……korang xsabarkan nak tengok ole-ole tu kn…ok scroll kat bwah nie tw…nnt jumpa laa…

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
5
4
3
2
1


~taddaaa~




nie dari sis art, coomeeikan kura-kura nie....suke sngat




nie dari sis rossa baru balik dari genting a.k.a london...hehehe





nie dari sis linda balik dari vietnam.....pling jauh bercuti, tudung halfmoon....


^

Terima kasih pada yg m'baca :)

16 comments:

  1. Auw,That is so sweet. (terharu ahkakMu) adikku syg, berpisah kita cuma secara fizikal, suara, rupa namun di hati,tidak pernah ada perpisahan selagi ada iringan doa dan harapan disandarkan kepadaNya..kita bertemu dengan takdirNYA dan kita berpisah dalam ketentuanNYA.
    Sama2 kita tabahkan hati, kuatkan semangat kerana setiap perpisahan juga akan ada pertemuan nanti:)You will always be my baby..Tc

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis, adikmu ini akan sntiase merinduimu :)p

      Delete
  2. Ouch...mak pun terharu jugak..:)sob..sob...will be miss cik shomel...by the way kite boleh what's apps or tango di mane jua berada.Our frienship tidak akan berakhir until forever..ingatku dlm doamu.ouch..

    ReplyDelete
    Replies
    1. frienship 4 ever :)
      nnt selalu laa contact kitw ea...

      Delete
  3. okay, the half moon tu.. serius ena nk jeles!!! untungnyaa sis dapat ole2 yg hebat ni.. wahhhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, serius cntikkan...kite pon suke gak :)

      Delete
  4. vah vah vah....kura-kura tetap comel, montel, gebus, sis rossa tak boleh belah pergi london rupenya

    ReplyDelete
  5. syoknya dapat ole2, ole2 utk lala mana :P hehe

    ReplyDelete
  6. wah tahniah dpt adiah..eh penyu ke kura2 tu sma lah hery da 1..haha..

    ps: owh ada dlm list kan..jap nk ltk no 30..tgk la..

    ReplyDelete
  7. dua2 pon bleh kot,hehe...bru prasan ade rupe penyu skit..hehe..
    eh ade jgak kew...wahhh...3x
    b.t.w kite dh tgk dh, tq ea encik HH....tetiba jd happy semacam..:)

    ReplyDelete
  8. wah, murah betul rezeki tuan belog..alhamdulillah..hihi

    ReplyDelete
  9. ole-ole untuk followers blog ni takde ke? :)

    ReplyDelete
  10. wah banyak yer oleh2 yg dia dpt..
    untunglah paling manjakan..
    hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...