Thursday, December 6, 2012

" Cik Lyeen's Giveaway"




                              cantik banner dia, macam tuanyer jgak commei (biru pink) like3...


Bismillahirrahmanirrahim....


jom korang join  [ klik utk join]



Terima kasih pada yg m'baca :)

32 comments:

  1. Replies
    1. kan kan kite pon suke kaler tu :)

      salam kenal cik nana, join laa sama :)

      Delete
  2. Assalamualaikum,
    Salam cupcakes..:)

    Lyeen dtg sini nk wish thanks sgt sebab sudi join GA first Lyeen ni.. Good luck n happy blogging taw..:D

    Lyeen dah update senarai peserta kat sini http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-cik-lyeens-giveaway.html

    Silalah bw, sebab Lyeen ada hadiah utk entry banyak komen..

    Lyeen bagi cupcakes 3 kat sini..:)

    ReplyDelete
  3. hye!dtg membalas kunjungan awak..good luck utk giveaway tu.hehe :)

    ReplyDelete
  4. Selamat berkenalan..
    Datang dari segmen yang sama...
    Jadi follower #95

    http://www.duniawilma.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Salam, hiii > . <
    Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
    Thanks sebab BW ke blog saya :D
    http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

    ReplyDelete
  6. salam jumaat!!
    husna singgah balas jejak..=)
    juga dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  7. singgah sini :D
    jom join GA nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazurah.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/iezah-last-giveaway-2012.html

    jemput singgah dan tinggalkan 'lovely note' di entry nie :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Salam, hii.. kunjungan balas... #96

    ReplyDelete
  9. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

    sila lah komen dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  10. singgah sini. good luck !
    dari GA yg sama :)
    http://meyalolyppop.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. salam kenal. singgah dr blog Gadis Typewriter. follow u dear. feel free to visit, comment & follow me back at http://aetyhasteja.blogspot.com
    TQ ^_^

    ReplyDelete
  12. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. Hai! Visit dari segmen yang sama!
    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  15. wahh ! thnkss shomel tag kte...gudluck eaa ! :)

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. Hi ,Assalamualaikum .
    Dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam ) BW here . :) http://wanidina01.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. salam the shomel twinz :) tQ BW ke blog zaty yaa..zaty da dtg cnie :) n da follow..TQ

    XOXO : dr segmen yg sama..

    http://misszatydarikacamata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. jaa datang dari segmen yg sama...gud luck and happy blogging ya!

    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete
  21. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum. Balas kunjungan. Thanks ye bw blog saya. Dari GA yang sama.

    ReplyDelete
  23. Awak, blog awak ni ada follow button yang lain x? Saya tak dapat nak follow blog ni la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye,kew cuba refresh blik, insyallah ok :)

      klu xblh jgk bgthu ea :)

      Delete
  24. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama , kumpulan 1 , cupcake chocolate ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    ReplyDelete
  25. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  26. Hye!!Datang dari segmen yg sama. Jom singgah ke blog wawa pulak~

    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...