Sunday, May 6, 2012

MIZI Sports

Assalamualaikum semua……

Selamat berhujung minggu…. Hari nie cik shomel ade kat kg. halaman ku sabak bernam selangor, Sajer balik jenguk nenek n atok, pakngah, makngah serta family dia baru balik dari umrah… sajer balik melawat diorang…. Cuti sabtu ahad jew hihihi…
Kebetulan tengahari tadi nenek nak makan KFC katenyer, so cepat-cepat gi pekan sabak cari KFC.. cik shomel gi dengan ibu n adik cik shomel abg bad… kebetulan sebelah KFC ade kedai baru bukak, offer plak… adik pon laju-laju ajak masuk kedai tu… nama kedai tu MIZI SPORT rasenyer baru lagi bkak kat Malaysia nie.. kedai jual alat-alat sukan, kasut, baju n macam-macam lagi bab sukan… kedai nie macam kedai AL-IKHSAN jugak.. tapi harga nyer murah skit kot… korang boleh laaa singgah kedai mizi sport nie… kalau nak cari barang sukan.. kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal MIZI SPORT nie boleh laa klik sini http://www.mizisports.com
yang terbaru kat sabak bernam selangor...




nie laa dia KEDAI MIZI SPORTS




jersi


taddaa dapat akhirnye..




dapat laa 2 helai baju.. satu adik punye, satu lagi ayah punye...
nakkan hijau terpkase laa cari hijau..



NEI ADALAH SENARAI CAWANGAN MIZI SPORTS KORANG BOLEH LAA TENGOK YANG MANE TERDEKAT DENGAN KORANG....

Selamat Datang ke Kedai Kami

image here

MiziSports Cawangan Gombak, Selangor

Mizi Sports Centre
No 8, 1-8 & 2-8,
Jalan Prima Sri Gombak 1, Taman Prima Sri Gombak,
Batu Caves 68100, Selangor.
No.Tel / Fax : 03-6185 9055
Pengurus Cawangan: Muhammad Anas bin Khamaruzaman

image here

MiziSports Cawangan Selayang Mall, Selangor

Mizi Sports Centre
Lot LG 39-42, Lower Ground Floor, 4th Floor Selayang Mall,
Jalan SU9 Tmn Selayang Utama,
68100 Batu Caves, Selangor Darul Ehsan.
No.Tel / Fax : 03-6120 4055
Pengurus Cawangan: Khairul Hakimi bin Maswydi


image here

MiziSports Cawangan Sri Bangi, Selangor

Mizi Sports Warehouse
No 30, Jalan 8/35 Taman Sri Bangi,
Seksyen 8, 43650, Bandar Baru Bangi,
Selangor.
No.Tel / Fax : 03-8926 3873


image here

MiziSports Warehouse Shah Alam, Selangor

MiziSports Warehouse
No 14 - Gf & 14-A
Jalan Pinang C 18/C,
Seksyen 18, 40200 Shah Alam,
Selangor.
No.Tel / Fax : 03 - 5541 4055


image here

MiziSports Cawangan Senawang, Negeri Sembilan

Mizi Sports Centre
No 137, Tingkat Bawah,
Jln TKS1, Taman Komersial Senawang,
70450 Seremban, Negeri Sembilan.
No.Tel / Fax : 06-679 8055
Pengurus Cawangan: Mohd.Hafizal bin Mizal Azzmi


image here

MiziSports Cawangan Nilai, Negeri Sembilan

Mizi Sports Centre
Unit A11, 1st Floor,
9 Avenue, Taman Korporat,
Putra Nilai, 71800 Nilai, Negeri Sembilan. (berhadapan Giant Nilai).
No.Tel / Fax : 06-794 0398
Pengurus Cawangan: Siti Hajar binti Jamaluddin


image here

MiziSports Cawangan Medan Gopeng, Perak

Mizi Sports Centre
No.200B-1,Burger Houz,
Jalan Raja Dr.Nazrin Shah (Jalan Gopeng),
Medan Gopeng 31350 Ipoh, Perak.
No.Tel : 05-3112312
Pengurus Cawangan: Mohd Amir Nurul Zaman


image here

MiziSports Cawangan KB Mall, Kelantan

Mizi Sports Centre
Lot 2.02B, Second Floor KB Mall,
Jalan Hamzah, 15050 Kota Bharu,
Kelantan.
No.Tel : 09-7434055


image here

MiziSports Cawangan Endah Parade, Sri Petaling

Mizi Sports Centre
Lot G-010, Ground Floor Endah Parade, No. 1,
Jalan 1/149E, Bandar Baru Sri Petaling,
57000, Kuala Lumpur
No.Tel : 03-90573286


image here

MiziSports Cawangan Dungun

Mizi Sports Centre
Lot 15152 & 15153, Jalan Pak Sabah,
Mukim Kuala Dungun,
23000 Dungun, Terengganu
No.Tel : 09-8443624 / 019-3424726


image here

MiziSports Cawangan Kuala Terengganu

Mizi Sports Centre
Lot 4805 & 4806 Ground Floor,
Jalan tengku Ampuan Mariam,
20200, Kuala Terengganu, Terengganu
No.Tel : 09-6220012 / 013-3608498


Terima kasih pada yg m'baca :)

5 comments:

  1. Wa..dah mcm Al Ikhsan la...tapi kat sabak bernam memang murah2 kan cik shomel sbb my priend pun suke pergi kat sane.

    ReplyDelete
  2. kat al-ikhsan tuh kamis selalu jugak beli baju dengan kasut sukan...ooo lagi murah ea, tapi kualiti sama tak cik shomel?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasenye lebih kurang same kak, tp tmpt bru.. cb laa try plak...hihihi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...