Thursday, April 5, 2012

Sakit KePaLa



Assalamualaikum semua…..





Dah seminggu rasenyer kepala nie asyik berdenyut-denyut, berpusing-pusing, kejap ok, kejap tak tak ok….
Rasenyer x ckup tido kew ape nie, atau piker yang macam-macam,…..runsing dah nie hah……
Susah jugak kalau sakit kepala…

Ape jer yang dinamakan sakit tu memang susah kalau terkena kan kat diri kite, susah nak wat sesuatu kerja dah kalau terserang dengan virus bende alah nie semua.….parah jiwaragakuu kuikuikui….


Aaadduuiihh tulun-tulun susah laa kalau asyik bergini jew…mood nak wat keje pon jadi tak bbbeeesssttt…. L

Ape perlu Cik shomel buat… ??? sila laa Bantu…





Terima kasih pada yg m'baca :)

17 comments:

  1. alaaaa ciannyer adik iols sorang nih..minum air kosong banyak2 taw, sebab salah satu punca sakit kepala, oksigen tak cukup ,air kurang dlam badan, sisa toksin berlebihan, chemical stuck somewhere, atau masuk angin sebab makan tak ikut jadual yang betul, pengambilan makanan yang mengundang angin pun yer jugak taw, takpun banyak fikir, berangan nih hihihi, ataupun cik pms nak berkunjung so hormon tak stabil, kalu tak tahan, makan panadol tau! take care laling!

    ReplyDelete
  2. Actifast...memang fast sgt...tp tak leh ambik selalu.don't ever2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu kan text line sis rossa... mmg menusk hati...hihihii....

      Delete
  3. sis art nie blh jd doktor laa...hihihi.. caye laa sis.. apepon tq ea atas nasihat2 doktor itu, kihkih... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakaka...cik shomel ni,sajer je taw! malu mak..abis nak buat macam mana laling, kenelah perkasakan diri sendiri dengan pelbagai maklumat atau general knowledge untuk menempuh hari2 mendatang..lagipun iols memang doktor, jururawat,bibik,driversesekali,home-manager,dan consultant tak bertauliah kat umah iols..anak2 dan soulmatelah patients iols yang vvip tuh!kikiki..u r most welcome dear.

      Delete
    2. blh laa lepas nie bkak klinik kat bilik nie ea sis... :)hihihi

      Delete
  4. actifast very the fast2.hihihi..ubat ea kak,sy allergic ubat pil..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ok2..patut pun duk bising2 pasal tu tadi kui3..kalu mcm tuh, sila guna kaedah secara semulajadi, obatnyerrrr, mandi, jirus air kat kepala, selawat2 pastu tidoooo..kalu ader cool fever boleh letak utk kasi sejuk kepala tuh tapi jgn letak lama sangat sebab uols tak demam kan..kalu x der, basahkan towel, pastu urut kat atas kelopak mata tuh, slow2, urut kat T point area..home-remedy versi iols..

      Delete
    2. tq byk2... jasamu ku kenang dear sis :)

      Delete
    3. not abig deal dear..sharing is sexy auww..nanti akak x sihat cik shomel pulak bantu akak ..

      Delete
  5. sexy auuww...nie text line sis art plak kihkihik..
    nak b'saing jgk ngan sis rossa... very der terrrbaannbomm :)

    ReplyDelete
  6. Alaaahai macam mane tak pening kalau hari2 yg dilalui dipenuhi dgn study katalog, blog org, blog sendiri lagi.kihkihkih..belum lagi dgn keje hakiki....dah same cm iols....hari2 nyut2 kepala hotak ni...katalog, blog....jgn darah dlm badan iols terblok udahler...huhhh cm tak jumper jln pulang....parah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bnde alah itu semua hrus ketepikan dlu kot ea... br kepala ni ok, ea tak sis diari....

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...