Thursday, April 12, 2012

lunch BBQ...



Assalamualaikum semua…

Hai..sowy byk-byk lambat update.. sbnarnyer ni cite semalam, tp ari nie baru sempat nak update, Tapi takder lewat sngat kan..hihihi..lum tempoh 24 jam pon…kihkihkih… sjew jew cik shomel nie…. (bkn ade kes yer nak kena ade tempoh 24 jam)…

Oklaa nie cite semalam punyer korang, maklum laa cuti, hari selasa malam gerak gi banting, klang… sebab nenek n atok nak jumpa cucu-cucu kesayangan nie ha’ah… kate nyer dah lamer tak jumpa…hihihi..cik shomel n family gi laa umah paksu n maksu cik shomel tido saner…

Lepas tu tanye kat paksu, pe program esok…. Paksu pon kate BBQ nak…
Cik shomel pon kate ok gak tu, best-best, dah lame tak BBQ.

Pagi-pagi solat subuh terus terjah pasar pagi tau korang, lepas tu ramai orang tak jual plak, maklum laaa cuti… orang-orang b’niaga pon cuti.. eemmm.. agak hampaa sikkitt, xpelaa laa ape yang ade jew…..

Ibu cik shomel nak plak makan cendol, paksu pon gi laa tempat yang sedap kat area umah, tetiba katenya tutup gak pakcik yang jual cendol sedap tu… Motiiff???? Kenapa semua kedai tutup nie… L



ikan bakar uols....




Nie die chef-chef profesional....



paksu n maksu....



my mom pon join sme....



Terima kasih pada yg m'baca :)

12 comments:

  1. sedapnyerrrr bbq adehhh menjejesairliurcheq

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihiihi... sabo ea kak... :)
      better luck next time kihkihkih....

      Delete
  2. wah , syok nyee.. bbq gitu.. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syok sngat..klu teha nak bbq, jgn lupe ajak tau, nnt leh join...hihihi gurau jew.. :)

      Delete
    2. hahhaa ! oke2.. nnti kalu kita buat bbq , kita call... kekeke :)

      Delete
  3. Kelasss u oll's..nanti kite buat kat opis lak na,kasi terbakor opis nih.he22...

    ReplyDelete
  4. hihi... bleh jew..siap bkak kedai lg
    sis rossa... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahha..ha ah kiter bakorrr ajer, tapi nanti kita nak duduk kat mane kalu dah terbakor?hik3

      Delete
  5. Replies
    1. best...dh lame tak bbq, sesekali best gak....

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...