Tuesday, April 10, 2012

6 KiSaH Tentang IzaRa AisHaH... sweet >>>>>



Assalamualaikum semua…..



sebenarnyer nak cite kisah menarik zara Aishah.  pelakon yang popular dengan vanila coklat tu... (suka sangat ngan izara aishah tu). Memang orangnya secantik nama. Sejak menjadi naib johan Dewi Remaja 2010, populariti Izara meningkat naik seperti roket terbang ke bulan.  Sebenarnya, ada 6 perkara yang berkemungkinan besar anda tidak tahu tentang insan yang bernama Izara Aishah ini:-




1. Izara sebenarnya lebih meminati bidang tarian berbanding lakonan. Untuk makluman, Izara mengetahui pelbagai jenis tarian yang semuanya dipelajari sendiri. Apabila diberi peluang untuk berlakon, Izara pun mengambilnya kerana bidang lakonan merupakan pilihan kedua selepas bidang tarian.


2. Tidak gemar memakai selipar yang flat. Jika terpakai, Izara akan berasa pelik dan tidak selesa. Nasib baiklah zaman sekarang sudah ada wedges. Banyak sikit pilihan kasut untuk Izara pakai.


3. Izara pernah belajar Muay Thai ketika berumur 16 tahun. Sayangnya aktiviti tersebut telah terhenti akibat tiada masa untuk ke gym. Berkemungkinan besar Izara akan aktif ber”Muay Thai” semula di masa akan datang. Jadi hati-hati kalau berjumpa Izara. Takut di”Muay Thai”kannya nanti. Hehehe.


4. Izara tidak boleh bawa motor. Izara pernah bawak sekali dan akhirnya kena langgar di depan rumah. Akibat Izara tak boleh jalan dan terpaksa guna tongkat. Kini Izara fobia dengan motor. Jadi kalau nak ajak dating, pastikan anda ada kereta. Hehehe.


5. Izara tidak boleh minum air kosong atau pun air mineral (ini bahaya, sila jangan tiru). Air yang diminum oleh Izara kena ada warna. Paling pelik, jika Izara minum air suam, dia akan terasa nak muntah. Tambah memelikkan, apabila Izara minum milo dia tak boleh tidur. Namun kalau minum kopi, akan terus mengantuk. Misteri sungguh kan?


6. Sehingga hari ini, Izara masih menari setiap hari. Bila sedih, happy, penat, stress atau ada problem, Izara akan menari sampai tak boleh bangun. Ini ialah salah satu cara untuk Izara lepaskan segala tekanan. Senang cerita, menari ialah passion Izara.


layan pic izara mase ABPH 2011..cantik baju dia.. walaupon dia tak menang, tapi dia sentiase ade di hati... :)
































selamat melayan jiwa yang lara uolls.....


sumber dari :-http://beautifulnara.com/6-perkara-yang-anda-tidak-tahu-tentang-izara-aishah/




Terima kasih pada yg m'baca :)

12 comments:

  1. perrgh pelik tak boleh minum air kosong

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu.laa mula bca pon t'kezut jgk, tp nk wat mcm mner kan...hihi :)

      Delete
  2. Izara Aishah...u're sooo sweet and gorgeous! u look stunning with the dress! i'm gonna miss u and amir ashraf..

    ReplyDelete
  3. hihihi very the gorgeous, love them.. :)

    ReplyDelete
  4. Wa..comel suke izara dlm vanilla coklat..

    ReplyDelete
  5. sy pon syukeeee jugeee....hehehe

    ReplyDelete
  6. izara aishah pelakon baru yang paling cantek pd mata sy..:)

    ReplyDelete
  7. dia sangat cantik, bibir seksi gituuu..tapi pelik tak minum air mineral huhuhuhu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...