Tuesday, July 30, 2013

Mencari orang untuk Renovation Rumah :)


Assalamualaikum...

Rasa lama betol tak jejak blog ku ni....haha..malu sudah tengok blog tak berupdate.... :)
ade ke kawan blog masih ingat saya nie...sedew... sorry u olls... kerja di tempat baru lagi menyukarkan ku berblog....keadaan masa tak mengizinkan diri untuk menulis... huhuuu...

sebenarnya nak mintak tolong korang, sekarang nie saya tengah mencari orang untuk renovation rumah...ada sapa-sapa yang korang boleh suggestkan kat kita tak...mintak tolong sngat...saya dok area petaling jaya....:)



Terima kasih pada yg m'baca :)

15 comments:

  1. Salam...lama tak singgah sini...memang buat kerja ID & renovation sekarang ni...tapi mintak mahap la banyak2, sebab saye di Penang..hehehehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wahh. nk renovate rumah. makin cantik lah rumah nanti ye.
    btw, jemputlah singgah ye. http://kaio.my

    ReplyDelete
  4. saya duk area johor.
    xleh nak tolong..huhu
    pe pun selamat hari raya.

    ReplyDelete
  5. Salam. Saya buat renovation rumah sekitar KL/Selangor. Kalau berminat boleh email saya mshahrul01@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Salam. Kami merupakan kontraktor berpengalaman menawarkan anda servis ubahsuai/extend rumah dengan harga berpatutan. hubungi- 0177220732

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. salam/.. saya membuat pembinaan dah juga ubah suai rumah...mengikut bajet..juga membuat hiasan dalaman rumah
    hubungi 013-747 1209

    ReplyDelete
  9. Panggil saya je murah murah.semua saya boleh buat.sebiji banglo pun boleh.bersih.kemas.kualiti dan selamat.call saya 0122708467

    ReplyDelete
  10. kami dari JBP MAJU CONSTRUCTION & TRADING menjalankan perkhidmatan pengubahsuaian rumah dan pembinaan rumah banglo ..untuk maklumat lanjut boleh call :
    013-6906173 (emy)
    emel : jbp.maju@yahoo.com
    website : www.jbpmajuconstruction.simple.site.com

    ReplyDelete
  11. Salam... saya baru pas reno rumah saya... area paya rumput melaka... rumah semi d single storey.. 30x48 build up... 40x85 total keluasan... besar la gak.. banyak cermin plak tu :)
    Nak share pengalaman.. scope reno : cornice utk ruang tamu n dry kitchen, kitchen cabinet plus tall unit utk dry kitchen (agak luas), table top for wet kitchen, wiring plus installation termasuk auto gate wiring & door bell, tv panel, tv hanging kabinet, grill utk satu rumah, tambah tembok batu kat wet kitchen plus pintu besi... saya survey 5 contractors... quotation average rm40k.. but finally saya jumpa ah keong... quotation dia cuma rm27k... rumah saya dh 80% complete.. keje kemas... contractor dia pun sume jenis tua2 n experience... ramai gak teman ofis saya dh start mintak quotation dari dia... rasa nak share cuz price dia sgt bagus plus keje pun kualiti... dia cover area melaka seremban hingga ke kl... bley minta quotation for free n compare dgn kontraktor lain... manela tau bley save $$$ :)
    if nak more detail, bley pm saya... 0165444303...saya bley share skali pix umah saya :)

    ReplyDelete
  12. Salam... saya baru pas reno rumah saya... area paya rumput melaka... rumah semi d single storey.. 30x48 build up... 40x85 total keluasan... besar la gak.. banyak cermin plak tu :)
    Nak share pengalaman.. scope reno : cornice utk ruang tamu n dry kitchen, kitchen cabinet plus tall unit utk dry kitchen (agak luas), table top for wet kitchen, wiring plus installation termasuk auto gate wiring & door bell, tv panel, tv hanging kabinet, grill utk satu rumah, tambah tembok batu kat wet kitchen plus pintu besi... saya survey 5 contractors... quotation average rm40k.. but finally saya jumpa ah keong... quotation dia cuma rm27k... rumah saya dh 80% complete.. keje kemas... contractor dia pun sume jenis tua2 n experience... ramai gak teman ofis saya dh start mintak quotation dari dia... rasa nak share cuz price dia sgt bagus plus keje pun kualiti... dia cover area melaka seremban hingga ke kl... bley minta quotation for free n compare dgn kontraktor lain... manela tau bley save $$$ :)
    if nak more detail, bley pm saya... 0165444303...saya bley share skali pix umah saya :)

    ReplyDelete
  13. hi. boleh call/msg sy. john - 0132735591

    semua jenis reno boleh buat. ada banyak contoh gambar boleh tgk. call/msg sy utk set site viewing.

    tq

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...