Tuesday, February 26, 2013

~MenGiDaM ChoColaTe~





Bismillahirramanirrahim

tetiba jew arini rasa nak makan sesuatu.....

mengidamkah???

nak kata pregnant...belum kawen....hahaha~~~~~

kalah kaw, kalau pregnant laen laa...huhuhu...semua leh dapat kn.kn..






korang pasti tahu kan lambang kat atas tu......"Auntie Anne's... kompem pernah gi kedai dia....









paling suka yang ini.... chocolate Eclairs terliur saya dibuatnya, bila agaknya saya nak dapat dia...
wawaweiii.....ada sapa-sapa nak join saya gi sana.....:)
jom korang......






Terima kasih pada yg m'baca :)

14 comments:

  1. ena pun!!!! bila tengok sis share benda ni, terus rasa nak pergi beli kat mid valley.. dlu selalu beli setiap minggu.. huurmmmm

    ReplyDelete
  2. saya suka makan eskrem cokelat.
    lebih2 lagi kalo time cuaca panas..heheh

    ReplyDelete
  3. hamboi...kemain lagi teringin dia... makcik n pulaks...meh bawak kak gie sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, biaselaa teringinnya byk sngat..jom akak :)

      Delete
  4. betulke sedap?haritu gi queensbay nampak kedai dia, tliur gak bau coklat dia..nyesal x beli..hish

    ReplyDelete
    Replies
    1. @ikafantasi sdap sngat, xckup stu tw, hehehe...nnt beli ea...

      Delete
  5. aduiii sedapnyaaa terliur. tapi x pernah makan lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. @cik nana, nnt singgah laa beli, mmg sdp, kite xmaen2...hehe.. jom la kite gi same2 mkn chocolate eclairs tu.

      Delete
  6. Memang sedap sambil menjilat jari..jom kite g beli..

    ReplyDelete
  7. hi cik shomel, kih3 mcm kenal je lambang tu hik3..sorry sebabkan uols terjebak sama dgn pensenahan choc eclair stick tuh kih3...nanti gilah carik, makan puas2 ye...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...