Tuesday, November 20, 2012

TahNiaH




Assalamualaikum semua…

UPSR 5A


Hari berganti hari, masa terus berlalu…akhirnya kite berjaya jugak menaip entry wlaupon ciput jew, hehe.. walaupon kadang-kadang jew updetkan..entah laa ape nak jadi agaknya…diriku berada di awan biru, haha macam lagu ning baizura tu….

Hawauyuuu? Alkisahnya semalam result UPSR dah keluar…. Hahaha, kite plak yang terlebih nerves semalam kan, padahal orang laen yang amik exam, kite plak yang nganda-ngada lebeh haha, ape2 je.la… janji bahagia…

Kepada satu-satunya adik yang tersayang yang  bernama Muhammad Badrul Hisham tahniah ea..kerana telah mengharumkan nama keluarga dan mendapat result yang cemerlang dalam UPSR (5A) cukup menggembirakan hati ibu,ayah, n kakak-kakakmu ini… lepas nie teruskan usaha jangan pernah berhenti.. semoga terus berjaya dalam hidup..n menjadi anak yang soleh n imam dalam keluarga.. amin. ok sayang. Miss UUU…berdouble2...sowy ea pix dia xde plak.... :)


TAHNIAH



Terima kasih pada yg m'baca :)

7 comments:

  1. terkejut, tak sangka yg abg bad dah berjaya harungi UPSR dgn keputusan cemerlang lagi...tahniah, teruskan lagi usaha kerana perjalananmu masih jauh.

    ReplyDelete
  2. Tahniah Bang Bad...like 1000 kali...usaha tangga kejayaan.Moge lepas ni akan sentiasa cemerlang hingga ke menara gading.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik rossa like kat ne ni? tak nampak pun...

      Delete
    2. Hehhee...#tag:haruslah...kihkihkhih..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...